Categorii Oferte Articole si Recomandari Ajutor

Termeni si conditii

Vizitarea de către dumneavoastră a acestui site este echivalentă cu acceptarea următorilor termeni:

Datele noastre

Nume : SC UPSTART TECH SRL

Adresa : Str. Costache Negri, nr. 50, Oraş Panciu, Jud. Vrancea, Cod postal 625400

Cui: 37501019

Nr. înregistrare Reg Com.: J39/350/2017

Utilizarea site-ului

SC UPSTART TECH SRL nu este responsabilă pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare. SC UPSTART TECH SRL îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificare a acestui site, de orice natură (inclusiv preţurile produselor și taxele de expediere), fără o notificare prealabilă.

Date personale, confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, datele şi informaţiile pe care ni le furnizaţi prin vizitarea acestui site şi efectuarea de comenzi online vor fi folosite de SC UPSTART TECH SRL doar pentru a vă expedia cărţile comandate şi pentru activitatea internă a societății (gestiune comenzi, trimiterea de newslettere dacă v-ați exprimat acordul în acest sens, analize economice, statistici etc.). Datele dumneavoastră nu vor fi făcute publice pe site-ul societății sau pe materiale publicitare și nu vor fi transmise, nici măcar parţial, altor firme sau persoane fizice. Datele pot fi furnizate doar autorităților statului, în urma unor solicitări legale justificate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de mai sus, in atentia SC UPSTART TECH SRL, sau la adresa de mail contact@upstart.tech. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Garanții

SC UPSTART TECH SRL garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperiţi cărţi cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, SC UPSTART TECH SRL va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Cartemma nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

Reclamaţii

Oricare ar fi reclamaţia (problemele apărute precum şi sugestiile de îmbunătăţire a activităţii), o puteti adresa la: contact@upstart.tech .

Fiecare informaţie de la dumneavoastră ne poate îmbunătăţi activitatea. Cu fiecare problemă rezolvată, serviciile noastre vor deveni mai bune.

Orice dispută apărută între SC UPSTART TECH SRL și clienții săi va fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative dar pot apărea unele discordanţe.

Tarifele şi livarea

Preturile de pe www.cartia.ro sunt finale, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/și alte costuri ale serviciilor sunt mentionate în momentul finalizării solicitării comenzii și vor fi precizate și în momentul confirmării comenzii de către www.cartia.ro.

Livrarea se va realiza:

a) prin curier rapid

b) prin poșta română

c) predare personală în București.

Livrarea prin curier (doar pe teritoriul Romaniei) este GRATUITĂ pentru toate comenzile mai mari de 200 lei, pentru localităţile din aria de acoperire, și va fi realizată de una dintre societățile specializate, la alegerea clientului, după cum urmează

- SAMEDAY.

- DPD

- MEMEX

- SINAPSERIA (doar în București)

Pentru comenzile mai mici de 200 lei, costul unic de transport prin curier este, pentru localităţile din aria de acoperire, de: 

- 12 LEI cu plata prin transfer bancar, sau 17 lei cu plata ramburs pentru primul kilogram;

- pentru livrarea în București cu bicicleta (Sinapseria): 18 lei cu plata prin transfer bancar, sau 23 lei cu plata ramburs pentru primul kilogram;

Pentru localităţile din afara ariei de acoperire se poate opta :

• Fie pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediul al firmei de curierat (veţi fi contactat telefonic);

• Fie achitaţi taxa pentru km suplimentari;

• Sau vom expedia prin poşta română.

Toate comenzile plasate până la orele 13 vor fi expediate în aceeaşi zi. Pentru comenzile plasate după orele 13, expedierera se va face în ziua următoare, exceptând cele plasate vineri, după orele 13, care vor fie expediate luni.

Livrarea se va face în 48 ore prin curier rapid (doar pe teritoriul României) pentru toate produsele aflate pe stocul librariei, excepție perioadele aglomerate în care livrarea poate ajunge cu întarziere.

Pentru comenzile ce conțin produse aflate pe stocul furnizorilor, termenul de livrare se calculează în funcție de fiecare furnizor în parte.

Nu putem garanta îndeplinirea tuturor comenzilor conform informaţiilor de pe site. Se poate întâmpla ca unele titluri să nu fie disponibile, chiar dacă, pe site apar în stoc. Termenele de livrare menţionate nu depind numai de noi ci şi de furnizorii şi de curierii noştri.

Returnarea produselor

Dorința noastră este să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produse de pe www.cartia.ro.

SC UPSTART TECH SRL va respecta prevederile Ordonanţei de urgenţă nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala SC UPSTART TECH SRL, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepţionarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate.

SC UPSTART TECH SRL are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, SC UPSTART TECH SRL îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:

SC UPSTART TECH SRL, Str. Iancu Căpitanu, nr. 33, Sector 2, București, Cod postal 021362, telefon 0758.200.439, cu retur prin curier rapid.

Pe scurt, aveţi dreptul să renunţati la produsele pe care le-aţi cumpărat în termen de 14 zile de la ziua la care aţi primit produsele. Ni le trimiteţi înapoi şi noi vă vom returna banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invocaţi niciun motiv, doar să ne oferiţi o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodată de către client către SC UPSTART TECH SRL cu plata ramburs.

Drepturi de autor, copyright

Conţinutul acestui site este, în totalitatea lui (textele, imaginile, codul sursă al paginilor, elemente de grafica etc.), fără nici o excepție, proprietatea SC UPSTART TECH SRL şi, în unele cazuri, a altor persoane juridice (firme) sau fizice (autori, ilustratori, traducători) si a altor edituri / parteneri şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Copierea oricărei părți, prin orice mijloace, de orice dimensiune, din conţinutul acestui site fără acordul prealabil al SC UPSTART TECH SRL și al proprietarilor terți este interzis și contravine legilor în vigoare românești și internaționale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

Limitarea răspunderii

SC UPSTART TECH SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.cartia.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, cartia.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele și serviciile oferite. Imaginile și descrierile produselor pot conține erori sau pot fi diferite de realitate, www.cartia.ro nu răspunde pentru astfel de situații, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

În cazul în care www.cartia.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poșta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor intoarce la www.cartia.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans și, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii și nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe www.cartia.ro în zilele de Vineri după ora 18 cât și Sâmbătă sau Duminică vor fi expediate în ziua de Luni.

www.cartia.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrierilor produselor și de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, www.cartia.ro nu răspunde de conținutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin următoarele activități: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.cartia.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conținând informații diverse legate strict de www.cartia.ro. În această situație datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri și, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau șterse din baza de date www.cartia.ro la cererea scrisă a clientului.

Forta majora si legea aplicabila

Atât clientul cât si www.cartia.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

www.cartia.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul ”Adaugă în coș” pentru a-l comanda.

Dacă sunteți în căutarea anumitor cărți nu ezitați să ne contactați prin e-mail la adresa madalina@cartia.ro, pe Messenger/ WhatsApp sau la numărul de telefon 0758.200.439. Pentru a putea să vă prezentăm o ofertă personalizată, vom avea nevoie să ne transmiteți vârsta, sexul, pasiunile copilului.

Informaţii pentru expediere

Comanda se consideră finalizată în momentul în care ne transmiteți datele necesare livrării produselor alese: Nume și prenume, adresa din buletin, adresa de livrare (dacă este diferită de cea din buletin), număr de telefon. Aceste informații sunt necesare emiterii facturii și livrării comenzii prin modalitatea aleasă.

În momentul primirii facturii se consideră că ați luat la cunoștință și că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate.

În funcţie de caracteristicile comenzii Dvs. şi de opţiunile disponibile, vi se va solicita apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi fi informați despre valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Librăria Cartia (www.cartia.ro) vă pune la dispoziţie următoarele metode de plată:

- Plata în sistem ramburs - plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

- Plata prin Transfer bancar în contul RO87INGB0000999906846769 deschis la ING BANK NV

- Plată cash la livrare personală – se va solicita factura dacă este necesară, altfel se va emite doar bonul fiscal

- Plată prin Mobilpay - la plasarea comenzii pe site veți fi redirecționat către operatorul de plăti online.

Politica de retur

Renunţarea la cumpărare

1. Cadrul legal

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

- Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de SC UPSTART TECH SRL.

- Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc.

2. Excepţiile

Nu pot fi denunţate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse:

a. Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri (nesemnalate ca şi defecte estetice în primele 48 de ore de la recepţionarea produsului). Produsul nou se livrează după primirea şi verificarea celui returnat într-un termen de maxim 14 zile;

b. Produse aduse pe comenzi speciale;

c. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3

3. Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informează SC UPSTART TECH SRL cu privire la decizia de retragere din contract.

În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, cumpărătorul va primi pe e-mail număr de înregistrare şi detalii cu privire la solicitarea înaintată.

4. Costuri şi taxe speciale pentru renunţarea la cumpărare

Costuri suportate de către cumpărător:

- Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 );

Costuri suportate de către vânzător:

- Costul trasportului atat pentru livrarea initiala cat si pentru retur.

- Produs ce nu este conform cu specificaţiile din oferta vânzătorului.

- Produs ce nu este conform specificaţiilor menţionate în comanda cumpărătorului.

- Produs nefuncţional în primele 48 de ore de la recepţie sau colete ce prezintă deteriorări la recepţie.

Notă (dacă defectul de nefuncţionare este semnalat în primele 48 ore de la recepţie)

5. Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisă de către vânzător(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)

Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0758.200.439, WhatsApp sau pe email la ajutor@cartia.ro

Editurile prezente pe cartia

Portocala Albastra
Cartea Copiilor
Corint Junior
Editura Frontiera
Editura Univers
Editura Pandora M
Usborne
Editura Niculescu
Editura Curtea Veche
Editura Nemi
Editura Nemira
Livrare in 24-48H doar 12 lei
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
Impachetare cadou GRATUIT
Retur GRATUIT