Cartea nu mai este in stoc la editura, daca o adaugi la favorite o sa anuntam editura ca inca prezinta interes iar pe tine te anuntam cand este re-tiparita.
Inca nu esti hotarat? Adauga la favorite Scoate de la favoriteMIHAELA ACHIM – profesor cu gradul didactic I la Școala Gimnazială nr. 280 din București, este licențiată în Teologie – Asistență socială, cu master în Politici Publice și Integrare Europeană, profesor-mentor, expert în management educațional.
ANIȘOARA DAIU – profesor cu gradul didactic I la Școala Gimnazială nr. 62 din București, este licențiată în Teologie – Litere – Limba și Literatura Franceză, expert în management educațional.
DRAGOȘ IONIȚĂ – profesor cu gradul didactic II la Școala Gimnazială nr. 77 din București, este licențiat în Teologie – Pastorală, cu master în Exegeză şi Ermineutică Biblică, doctor în Teologie, metodist IȘMB, expert în management educațional, autor de manuale, articole şi studii de specialitate.
FLORENTINA NICULA – profesor cu gradul didactic I la Școala Gimnazială nr. 117 din București, este licențiată în Teologie – Litere – Limba și Literatura Română, cu master în Modele de Comunicare şi Relaţii Publice.
Referenți:
– Diac. lect. dr. Nicolae Preda, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Universitatea din București
– Prof. dr. Hrisanti Bulugea, Școala Gimnazială „Voievod Neagoe Basarab”, București
– Pr. prof. Liviu Botezatu, inspector școlar, ISJ Botoșani
– Pr. Marian Sidon, inspector școlar, ISJ Cluj
– Prof. dr. Denisia Elena Mănoiu, inspector școlar, ISJ Iași
– Pr. prof. dr. Adrian Cherhaț, inspector școlar, ISJ Bistrița-Năsăud
– Prof. Adriana Elena Hoaghea, Școala Gimnazială „George Topârceanu” Mioveni, jud. Argeș
De ce să-l alegi?
1. Este o ediție revizuită şi actualizată a manualului după care au învățat generații întregi de elevi în perioada 2016-2021.
2. Conţinuturile răspund competenţelor programei şcolare, sunt sistematizate, reflectă interesele elevilor. Sunt promovate valori morale, sociale şi individuale, utilizându-se o abordare interdisciplinară.
3. Aplicaţiile sunt variate, cu valenţe formative, acoperind întreaga tipologie a itemilor; sunt propuse, de asemenea, jocuri interactive, adecvate vârstei elevilor.
4. Limbajul simplu și accesibil îi va ajuta pe elevi să aprofundeze cu ușurință cunoștințele dobândite. Rubrica DESCOPERIM ÎMPREUNĂ le permite crearea de conexiuni cu informațiile studiate în anii anteriori.
5. Are un bogat material ilustrativ care este în concordanţă cu conţinuturile. Ilustraţiile sunt sugestive, clare, precise, transmit informaţii interesante şi trezesc interesul elevilor pentru conţinuturile ce urmează a fi prezentate.
Editura Corint Junior Carti pentru Prescolari de 5 sau 6 ani