Cartea nu mai este in stoc la editura, daca o adaugi la favorite o sa anuntam editura ca inca prezinta interes iar pe tine te anuntam cand este re-tiparita.
Inca nu esti hotarat? Adauga la favorite Scoate de la favoriteVârstă recomandată 8-14 ani.
Din cauză că l-a omorât pe unul dintre oamenii şerifului din Nottingham, Robin Hood, un erou legendar al Angliei medievale, trebuie să fugă în Pădurea Sherwood, dacă nu doreşte să fie judecat şi spânzurat.
Astfel devine un proscris, sau, mai cinstit spus, un tâlhar, însă unul care, alături de ceata sa, îi jefuieşte doar pe cei bogaţi şi trufaşi, iar pe cei sărmani îi ajută ori de câte ori sunt nedreptăţiţi.Se înţelege că, ocupându-se cu asemenea treburi care îi înspăimântă pe nobilii înfumuraţi şi pe preoţii ipocriţi, Robin Hood şi oamenii săi au parte de nenumărate aventuri.
Sunt pricepuţi la tras cu arcul, la mânuitul sabiei, la deghizări şi la acţiuni curajoase pe care le pun la cale pentru a-şi salva prietenii din ghearele şerifului din Nottingham.
Faima lui Robin Hood e atât de mare, încât însuşi viteazul rege al Angliei Richard Inimă de Leu doreşte să-l cunoască.
Şi să-i facă o propunere, care, fireşte, va duce către un final fericit!
Dr. Arthur Pober, doctor în educaţie
Dr. Arthur Pober a petrecut mai bine de douăzeci de ani făcând studii în domeniul educaţiei specifice copilăriei timpurii şi copiilor cu talente deosebite.
A fost director al Hunter College Elementary School, unul dintre cele mai vechi centre experimentale destinate pregătirii tinerilor supradotaţi, şi, de asemenea, al instituţiei Magnet School for the Gifted and Talented, şcoală la care învaţă peste 25 000 de tineri din New York.Dr.
Pober este o autoritate recunoscută în domenii precum mass-media şi protecţia copiilor şi a fost numit reprezentantul Statelor Unite pe lângă European Institute for the Media şi European Advertising Standards Alliance.Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895 când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vine, altruist și inspirat, în ajutorul copiilor și tinerilor țării.Numărul cititorilor de carte a scăzut îngrijorător în România ultimelor două decenii.
Tot mai puține volume ajung în mâinile copiilor și adolescenților, tot mai puține titluri se așază în biblioteca de familie a contemporanilor noștri.
La fel ca primii noștri Suverani, Carol I și Elisabeta, care erau absolut convinși de nevoia de carte pentru prosperitatea națiunii, Familia Regală a României de astăzi crede că ignorarea cuvântului tipărit între copertele cărții este o vulnerabilitate a națiunii și a patriei.Părinți, aduceți cartea aproape de copiii voștri! Așa cum au nevoie de iubire, de soare și de familie, cei mai mici români au nevoie de cărți, pentru a se întregi, ca oameni.Principele Radu al României